Спорт хаб Fitness by Grek в Уютному Кварталі ⋆ У-Квартал

Спорт хаб Fitness by Grek в Уютному Кварталі


Коли бути чемпіоном і є покликання. Зустрічайте та знайомтеся, Аліна та Ліка Грек, рідні сестри, що на власному досвіді довели — мрії здійснюються, якщо впевнено йти до мети. #уютнийбізнес

Спорт хаб Fitness by Grek разом із своїми засновницями Лікою Грек та Аліною Грек обіцяють перетворити Уютний на найспортивніший Квартал і вже навесні чекаємо на турніри, відкриті тренування та спортивні змагання. #уютнийспортивний

Ліка Грек — в минулому керуюча великої національної спортивної мережі, засновниця та керуюча мережі Fitness by Grek

Аліна Грек — майстер спорту із регбі та важкої атлетики, тренер із фізичної підготовки Національної Збірної України з регбі, магістр із фітнесу та засновниця фітнес-клубу Fitness by Grek

Колись ми працювали в одній мережі, Аліна провідним тренером, а Ліка керуючою, але згодом стіни залу стали затісні. Пішли ми майже одночасно. На той момент розуміння, як саме планувати далі життя не було, але жага до продовження тренувань звичайно рухала нас вперед.

Спочатку це були тренування на вулиці, спортивних майданчиках, доки дозволяли погодні умови. Почали приглядатися до різних залів, переглядати умови та вести перемовини.

Почало приходити розуміння, що треба об’ъеднуватися задля спільної справи. Як завжди, всі великі та геніальні ідеї народжуються на кухні, так само було і в нас. Ліка підготувала бізнес-план і ми почали пошук вже власного приміщення. Ґрунту під ногами тоді ще не відчували, але розуміли, що достатньо досягнули дна, щоб відштовхнутися.
Так і рухалися, Ліка шукала приміщення, Аліна тренувала підопічних.

11 вересня 2018 року, ми, підписали договір на оренду.

Розпочалося найцікавіше, треба було знайти інвестора на втілення цієї ідеї. Доречі, вважаємо, що коли жаліються на брак коштів і через це не розпочинають діяти, це скоріше нестача бажання та відсутність ідеї.

Почали встановлювати перше обладнання, набирати першу команду, паралельно тренуючи і роблячи ремонт, але вже точно знали — все робимо вірно. Перший час все робили самі, ані маркетолога, ані адміністратора чи прибиральниці. Тільки ми та тренери. Чесно кажучи, було дуже важко, іноді опускалися руки, але ми рухалися вперед, впевнені в тому, що все робимо вірно. Пам’ятаємо тоді був марафон бажань, він дуже допоміг морально, ми проектували собі картинки майбутнього, уявляючи як саме все має бути. Та так і склалося.

Пройшовши через фінансові та людські іспити, ми встигли провести фітнес кемп на Кіпрі та в Карпатах,та набрати ідеальну команду професійних тренерів.

Індивідуальний підхід для нас не просто слова, ми завжди бажаємо перевищити очікування, ставати краще та відносимося до клієнтів як до своєїродини , разом тренуємося – разом відпочиваємо.

Як ми опинилися в Уютному Кварталі? Це цікава історія. Володимир, мешканець Кварталу звернувся до Лікі за консультацією щодо відкриття спортивної зали, так ми познайомилися із Уютним Кварталом. Почали планувати перші кроки та етапи, але згодом Володимир довірився повністю та запропонував нам відкрити другий зал Fitness by Grek. Думати часу майже не було та і вагань також. Ми розуміли, що можемо достатньо багато дати мешканцям, розповісти про спорт, кросфіт та залучивши до здорового життя.

Спорт це фундамент.

Функціональне тіло — здорове тіло.

Найближчі наші плани в Уютному – спортивні старти на Масницю в Кварталі, національний турнір з важкої атлетики, кемпи для сусідів в Уютному, прями ефіри та онлайн тренування зараз у період карантину.

І декілька слів про Уютний Квартал, бо нашому здивуванню немає меж, адже це зовсім не асоціюється із Софіївською Борщагівкою у нашому розумінні.

Вже після першого кроку на території, розумієш, чому люди обирають Уютний для життя. Тут дуже гарно, навіть сови посміхаються, а кількість спортивних та дитячих майданчиків взагалі дивує. Дуже незвично розуміти, що все робиться для людей. Здається, що кожен оповитий турботою та затишком і, повертаючись додому можна відпочити душею та тілом.

Коли стаєш частиною Уютного Кварталу, самому хочеться робити все так само круто, тому впевнені, що колаборація з Кварталом буде максимально ефективною та якісною.

Ну а поки карантин, пропонуємо мешканцям невеликий челендж. Найактівнішому подаруємо гарний подарунок наприкінці карантину:

1️⃣ 10 000 кроків на день кожен може собі дозволіти
2️⃣ Планка. Почніть з 10 секунд і додавайте кожного дня по 10 секунд.
3️⃣ Burpee. Ваше завдання: зробити максимальну кількість разів за 30 секунд.

Бажаємо мешканцям не сумувати, ви справді знаходитеся в чудовому місці. Слідкуйте за своїм здоров’ям не лежачи на дивані та слідкуйте за харчуванням. Всім здоров’я.

 

поділитися новиною: