⋆ У-Квартал

#уютнісусіди і сьогодні неочікуваний гість, якого точно знає кожен з нас. Людина, що із першого дня та цеглини в Уютному Кварталі, організував відділ продажів та зрештою, сумісно із забудовником Уютного заклав будівництво нового котеджного містечка The Hills під Києвом.

Свірин Сергій Володимирович — незмінний керівник відділу продажів Уютного Кварталу.

❓Розкажіть вашу історію, як давно ви знайомі з Уютним Кварталом. Ви побудували відділ продажів з нуля.

— Історія нашого знайомства із Сергієм Васильовичем дуже довга, вже більше 10 років як ми разом співпрацюємо. Коли будували перші будинки, безпосередньо приймав участь у проектуванні, розробці дизайну та інфраструктури. Звісно зараз цим займається велике дизайнерське бюро, що багато років проектує для нас всю цю красу. Спочатку це були невеликі будинкі, 4-, 5- поверхові, щоб розвинути будівництво. Завдяки репутації забудовника, будівництво завжди розвивалося стрімко, незважаючи на проблеми та різні питання, як політичні так і економічні. Так, часом це було складно, не було навіть комунікацій, але ми завжди воліли робити, а не міркувати сидячі на місці. Свою справу зробили і дуже низькі ціни на той момент, хоча натомість інвесторам завжди віддавали якісні квартири.
Відділ продажів складається з 5 незмінних менеджерів, якими я дуже пишаюся. За весь час жоден співробітник не пішов від нас, не звертаючи на будь-які обставини або складні часи, які звісно також траплялися за 10 років такого масштабного будівництва. Найвагомішою перевагою для інвесторів є благоустрій території насамперед, вже потім планування, поверх тощо. Ну звісно, на другому місці державний садочок, це дуже вагомий объект інфраструктури.

❓Ви також інвестор Уютного Кварталу.

— Так, звісно. Моє перше власне житло було на вул. Щаслива, згодом інвестував тут, на Героїв Небесної Сотні, де мешкаю на постійній основі разом із сім’єю. Життя в Уютному надзвичайно комфортне, для мене єдиний недолік, це неможливість непомітно гуляти сім’єю. ????

❓Поділіться секретами. Що нам очікувати ще в Уютному і про це поки ніхто не знає.

— Я знаю, що має з’явитися підземний паркінг. Всі інші секрети має відкривати лише забудовник. ☺️ Якщо чесно, я вже кажу Сергію Васильовичу, ну досить вже переваг, досить надсаджень, вже забагато. Але комфорт та облаштування Уютного Кварталу для нього на першому місці і це дуже круто. Коли він іде Кварталом, всі кажуть «Спасибі», гадаю це і є найціннішим.

❓The Hills — котеджне містечко у передмісті Києва. Заповідна зона, закрита територія, унікальний проект. Нарешті ми готові всім розповісти про новий проект. Розкажіть нарешті, бо вже дуже багато питань.

— Мабуть це логічне продовження будівництва, будувати ми вміємо і варто продовжувати.
3 роки тому я був гостем у Сергія Васильовича і познайомився із селом Горбовичі, в яке майже закохався. Неймовірно чисте повітря, будинки потопаючі у зелені, розкішне сусідство із озерами, лісами та природою в цілому.
Коли сталася нагода купити ділянку, то придбав, але тоді не було розуміння для чого саме. Згодом я запропонував Сергію Васильовичу побудувати котеджне містечко Коттеджный городок The Hills .

Сучасний дизайн в стилі Хай Тек був у розробці більше року, дуже щасливий, що дизайнери почули мене та втілили думки у життя. Зараз це вже 12 будинків, що будуть повністю сдані до серпня 2021 року, а документи права власності на перші будинки отримаю вже в цьому 2020 році.

Особливість будівництва — якість матеріалів та підхід. Якщо планування — то тільки такі, в яких самому б хотілося жити. Доречі планування ми разом із Сергієм Васильовичем детально розбирали по дрібницям, задля комфортного життя в містечку, як в якості дачі, так і для постійного проживання.

Планується дуже багато зелені, туї, ялинки висотою 3 метри, власні скважини з джерельною водою та багато інших переваг заміського життя.

Якщо говорити про матеріали, то використовуються лише преміум, такі що гарантують тепло вашого будинку. Вважаю, що будувати потрібно лише так, щоб хотілося жити із рідними та насолоджуватися кожним моментом. Висота стелі, наприклад, 3.2 метри, вітражні вікна по всіх периметрах будинку — на це варто подивитися власноруч, щоб зрозуміти про що мова.

Наразі пропонуємо будинки від 89 до 130 кв, залюбки проведемо екскурсію, познайомимо із The Hills та допоможемо із оформленням. Вже навесні перші інвестори розпочнуть ремонти, а ми за цей час завершимо фасадні роботи та облагородимо територію.

Інвестори The Hills отримують якість, надійність, неймовірне повітря. Тиша та благодать. Треба лише один раз приїхати сюди, щоб зрозуміти наскільки повітря тут п’янить, в гарному розумінні.

❓Наостанок, побажайте щось нашим сусідам.

— Дуже прошу розуміти та входити в положення інших людей. Інколи трапляються незалежні ситуації, що турбують сусідів, але запевняю — в той саме момент всі питання вже вирішуються забудовником та відповідальними людьми. Давайте будемо дружніше, уважніше один до одного. Бережіть Квартал, бо він справді унікальний.

Дякуємо Сергію Володимировичу за цікаву розмову. Вітаємо всіх з наступаючими святами та бажаємо, щоб у кожного із нас обов’язково був свій, власний будинок.

????The Hills — закрите котеджне містечко у заповідній зоні Києва, 12 унікальних котеджів з органічною архітектурою, в гармонії з природою. Вже сьогодні обери свій будинок мрії.

➡️ Зателефонуй та запишись на перегляд будинку вже зараз за номером ???? 099 12 99 999.
Ще більше інформації про котеджне містечко The Hills на офіційному сайті ???? https://hills.net.ua/uk/home/
➡️ Підпишись на офіційну сторінку The Hills в інстаграм ???? https://instagram.com/the.hills___?igshid=18agafz457t1i
#щастялюбитьзатишок

 

На изображении может находиться: 1 человек, стоит, дерево, небо и на улице

На изображении может находиться: дом, дерево, небо и на улице

 

На изображении может находиться: дом, дерево, небо и на улицеНа изображении может находиться: дом и на улицеНа изображении может находиться: дерево, растение, небо, стол, на улице и природаНа изображении может находиться: дерево, растение, небо, трава, на улице и природаНа изображении может находиться: небо и на улицеНа изображении может находиться: на улицеНа изображении может находиться: небо и на улицеНа изображении может находиться: небо и на улицеНа изображении может находиться: небо и на улицеНа изображении может находиться: дерево, небо и на улицеНа изображении может находиться: дерево, небо, дом и на улицеНа изображении может находиться: дом и на улицеНа изображении может находиться: дерево, дом и на улицеНа изображении может находиться: небо, дом, дерево и на улице

поділитися новиною: