Дайджест будівництва У-Кварталу за липень ⋆ У-Квартал

Дайджест будівництва У-Кварталу за липень

Традиційний дайджест будівництва У-Кварталу

????️ 14/1 ▫️ в минулому дайджесті було збудовано пʼять, зараз вже вийшли на сьомий поверх. Активно продовжуємо роботу ✔️

????️14.2 ▫️в червні було збудовано 7 поверхів, зараз вже вийшли на 9-й.

????️14.3 ▫️завершено монтаж квартирних дверей, продовжуємо оздоблення місць загального користування. Підключили центральне водопостачання та каналізацію. Закінчили розводку силових кабелів та завершили підключення будинку до підстанції. Вже з 7-го серпня запрошуємо всіх інвесторів на отримання ключів в ЖЕК. Номер для деталей: 0 (98) 471 79 95.

????️14.4 ▫️продовжується робота над вхідними групами та благоустрій прилеглої території. Триває обрамлення ліфтів, тривають пускові налаштування, в першій декаді серпня заплановано запуск.

????️ Будинок 16.10 ▫️Ведуться роботи ззовні нашого шостисекційного будинку, а саме монтаж системи поливу. До кінця місця плануємо укласти газон.

ℹ️ Басейн — продовжуємо робити тераси та розпочали укладання плитки в чаші басейну.

ℹ️ Паркінг. Завершили систему водостоків та водовідвення у паркінгу, розпочали укладання підлоги. В серпні роботи будуть завершені.

???? Пропонуємо декілька паркомісць за акційною ціною — 13500 доларів на честь завершення будівництва та відкриття паркінгу.

Дякуємо за довіру нашим мешканцям, а всіх, кого цікавлять квартири в У-Кварталі ми щодня чекаємо у відділі продажів. У серпні ще тривають літні акційні пропозиції, що завершуються 31.08.

До зустрічі в У-Кварталі!

поділитися новиною: