Команда з міні-футболу Уютного Кварталу – Soborna Team ⚽️ ⋆ У-Квартал

Команда з міні-футболу Уютного Кварталу – Soborna Team ⚽️

 
31 січня команда Уютного Кварталу Soborna Team перемогла у черговому матчі з міні-футболу.

Ми вирішили, що ховати цю новину не маємо права і поспілкувалися із Антоном Лук’янченко, керівником та вратарем команди, щоб дізнатися більше про створення команди. Далі пряма мова. ????

Команда Soborna не нова, створена кілька років тому, незмінним капітаном команди, Денисом Мельником і спочатку об‘єднала друзів та сусідів у командну гру. Згодом гра у дворах змінилися комфортною грою на майданчиках Уютного і зрештою вирішили виходити за межі, до того ж команда росла і ставала все більш професійною.

У нашій команді багато хлопців, які грали на напівпрофесійному і професійному рівні. Хтось закінчував академію Динамо, хтось Зорі. Є хлопці, які до сих пір грають в Чемпіонаті України. Думаю, тому нам вдалося в минулому році виграти золото в вищому дивізіоні осіннього турніру м. Київ (R-Cup)

Восени про нашу команду дізнався забудовник, коли ми принесли в відділ продажів кубок місцевого турніру серед ЖК Софіївської Борщагівки. Сергій Васильович завжди йшов назустріч спортивним колективам в ЖК, будь то волейболісти або тенісисти. Відразу після відкриття футбольних майданчиків у нас з’явилися м’ячі для ігор і тренувань. Після зустрічі з колективом команди, Сергій Васильович запропонував закупити нову форму для команди і оплатив участь у зимовому чемпіонаті, фактично ставши спонсором.

Минулого тижня був перший матч у новій формі і він як раз запам’ятався, так як підсумок зважився на останній секунді, коли ми забили переможний гол.

Після того, як ми стали чемпіонами захотілося трохи більше організованості, щоб не розгубити команду, а навпаки посилити. Тому Нестеров Денис став граючим тренером. У нього достатньо досвіду на професійному рівні (в юності виступав за ЦСКА м.Київ та інші команди). Це доводить і його статистика голів за команду.
Для команди всі ці ігри як особлива частина життя. Зараз для нас головне завдання добре виступити на турнірі та поповнити колекцію черговим трофеєм. ????

Доречі, поки ми готовули цей допис, команда виграла також 7 лютого. Вітаємо хлопців із перемогою і вкотре радо завершуємо нашим спортивним хештегом #уютнийспортивний

#щастялюбитьзатишок

поділитися новиною: